Videofil.ro
centre de inchiriere
topuri
promotii
Videofil
Program cinema
Nou pe Videofil
Inregistrare
Concurs
Box office cinema
Personalitati
Calendar
Trailere
Despre Videofil
Contact
Hollywood Multiplex

Cinema PRO

Movieplex

Cinematograful din incinta City Mall

Starplex

The Light

Provideo

Utilizatori
Utilizatori: 4433
Utilizatori online: 0
Vizitatori: 2
Intrebari frecvente

Intrebarile cele mai frecvente

Ca sa economisim timp si efort, va rugam sa verificati aceasta pagina inainte sa ne contactati direct.


Informatii generale
Inregistrare Cum sa gasesti informatii Intrebari despre informatiile noastre Link-uri si folosirea informatiilor videofil.ro Video VHS/DVD Probleme la deschiderea/browse-ul site-ului Forum si Chat Intrebari diverse Contact Newsletter ShoppingPentru Videofil Profi

Trimiterea informatiilor catre baza de date videofil.ro

Actualizarea propriilor informatii


Videofil.ro FAQ

Intrebarile cele mai frecvente

Ca sa economisim timp si efort, te rugam sa verifici aceasta pagina inainte sa ne contactezi direct.


Informatii generale
 • Ce este baza de date videofil.ro?  Top
  - Site-ul Videofil.ro este in sine o baza de date. Incercam sa iti punem la dispozitie cat mai multe informatii despre filmele care s-au lansat sau se vor lansa in Romania pe DVD sau VHS. Iti oferim, de asemenea informatii despre toate produsele „adiacente” filmelor respective, de la afis la soundtrack sau gadgeturi. Baza de date se actualizeaza zilnic. Incercam sa catalogam fiecare detaliu despre un film, de la cine a participat pentru producerea lui pana la ultimele amanunte despre acel film, cum ar fi stiri, poze, barfe, informatii despre actrite, actori, regizori, scenaristi etc, actualizand zilnic toate informatiile unde este cazul.


 • Cat costa accesarea site-ului videofil.ro  Top
  - Accesarea site-ului Videofil.ro este gratis, vei avea de platit numai in cazul in care vei cumpara un produs de pe site (vezi Shopping).


 • De unde/Cum luati informatiile? Cat de mult ne putem baza pe ele?  Top
  - Informatiile sunt preluate din surse autorizate si cu acordul acestora: producatori, distribuitori, presa, internet, magazine, centre de inchiriere etc. Dat fiind volumul mare de date este imposibila verificarea tuturor. De aceea, Videofil.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor. Responsabilitatea asupra continutului apartine furnizorilor acestora. Videofil.ro isi rezerva dreptul de a filtra informatiile primite, de a le prelucra si de a le publica pe cele care le considera interesate sau de a le sterge in orice moment.


Inregistrare Cum sa gasesti informatii Intrebari despre informatiile noastre Link-uri si folosirea informatiilor videofil.ro

Video VHS/DVD Probleme la deschiderea/browse-ul site-ului Forum si Chat Intrebari diverse
 • De ce apare numele Harrison Ford ca Ford, Harrison?  Top
  - Pentru a sorta informatii, toate numele din baza de date sunt sortate in formatul "Nume, Prenume", de exemplu: Mel Gibson este inregistrat ca Gibson, Mel sau James Earl Jones este inregistrat ca Jones, James Earl etc.

  Cand postam filmografii si informatii despre filme, numele sunt convertite in felul cel mai comun/clar in formatul "Prenume, Nume", de exemplu: Cruise, Tom apare ca Tom Cruise).


 • Cand caut o cota anume, primesc sute de rezultate dar nu fraza pe care o cautam. De ce?  Top
  - Ne pare rau dar cautari de fraze va apar ca rezultat in cuvinte individuale. Nu puteti cauta o fraza intreaga: rezultate la fraze intregi cautate vor fi returnate in cuvinte individuale.


 • De ce actori care au roluri importante in filme nu sunt listati in informatii pe site?  Top
  - Cateodata actori bine cunoscuti isi fac aparitii episodice in filme si numele lor nu este inclus in informatii din diverse motive: unii actori prefera sa nu fie trecuti in informatiile filmului respectiv decat sa fie trecuti in film prin intermediul unei informatii de anvergura mai mica.


 • Cand am accesat site-ul antivirus-ul meu a detectat un virus. Ce se intampla?  Top
  - Sunt site-uri care contin coduri care incearca sa downloadeze/execute programe pe calculatorul Dvs.

  Acest tip de software este cunoscut sub denumirea de 'spyware' sau 'malware' si nu promovam folosirea lor. Nu promovam site-uri care imprastie aceste programe si nu incercam sa va redirectionam spre site-uri care promoveaza asemenea programe.

  Daca programul tau software de antivirus te-a atentionat in legatura cu o activitate suspicioasa in timp ce accesezi site-ul nostru, inainte de toate te rugam sa te asiguri ca site-ul pe care l-ai accesat este gazduit de Videofil.ro (de exemplu: daca ai dat click pe un link extern gazduit de un alt site, programul care iti creeaza probleme vine de pe acel site, nu de la noi si ar trebui sa raportezi problema webmaster-ului acelui site).

  Daca esti sigur ca problema este generata de un link de pe site-ul nostru, te rugam sa ne informezi imediat si sa ne trimiti URL-ul complet al site-ului/link-ului pe care l-ai accesat. Ne vom ocupa imediat sa indepartam eventuala problema de pe site-ul nostru.


Contact
 • V-am trimis un e-mail dar n-am primit niciodata raspuns. Nu raspundeti user-ilor?  Top
  - Cu toate ca citim fiecare mesaj si facem tot posibilul sa raspundem intr-un timp util, primim un numar foarte mare de mesaje in fiecare zi si nu suntem apti sa raspundem fiecarui mesaj in parte, mai ales daca este o problema/intrebare pusa frecvent si este deja raspunsa in pagina noastra de Intrebari Puse Frecvent.

  Cu toate astea, chiar cand nu putem raspunde la un mesaj, te rugam sa te asigurat ca fiecare sugestie sau comentariu este trimis catre editorii nostri.

  Daca ai folosit in trecut formele noastre de a ne trimite informatii dar nu ai primit raspuns, asigura-te ca e-mail-ul tau sa nu blocheze trimiterea informatiilor catre Videofil.ro. Daca banuiesti ca se intampla asta, te rugam sa consulti sectiunean 'Help'(Faq) din contul tau de e-mail si sa indepartezi setarile 'anti-spam' care filtreaza sau blocheaza trimiterea e-mailurilor.Newsletter ShoppingPentru Videofil Profi

Trimiterea informatiilor catre baza de date videofil.ro

Actualizarea propriilor informatii
Inchiriere cinematografe mobile.
Ecrane gonflabile - 9,15 m x 5 m, 7,45 m x 4,5 m

Inchiriere spatii in holul Cinematografului EuroCinema Dragasani, plasat ultracentral, avand toate facilitatile.Posibilitate intrare separata. Total 30 m2 (9 m2 + 9 m2 + 12 m2). Spatiile pot fi inchiriate si separat. 0722 587 929
Studentiada
0

regizori
© Copyright Videofil.ro Powered By Elastic Solutions